“SBR Академия за Консултативно Продаване” представлява уъркшоп сесии – практическа методология за високи постижения в b2b продажбите. Селектираме 10-12 човека от 7-10 компании.

Получавате завършен наръчник и процес „стъпка по стъпка“ за комплексни b2b продажби – подходящи за търговци, търговски мениджъри и директори, технически лица, консултанти, предприемачи, основатели и собственици на бизнес.

Провежда се веднъж седмично

Сряда от 16:00 до 20:00
( 7 сесии х 4 часа )

Старт:  25 Септември

Адрес: улица Николай Хайтов №6, вход Б, офис 2 – bTalks

Защо изобщо бихте се замислили да участвате?

Личностно и професионално развитие:

Човек не се ражда топ търговец, но може да стане такъв. Не съществуват „техники“ за продажби, а практически работещи методи.

85% от успеха в кариерното развитие се осъществява благодарение на добре развити комуникационни и социални умения. 15% от кариерния успех и развитие зависят от технически умения и познания.

Да, защото за перспективните позиции за работа има голяма конкуренция. Защо да изберем вас? Продавайте себе си!

Да, защото уменията за продажби и работа с хора са високо ценени от работодателите и ще ви отличат.

Топ търговците получават част от баницата. Точно така, бихте могли да печелите много повече от 3000 лв на месец и да натрупате капитал.

Уменията за продажби, убеждаване и мотивация на хора са ключови за всеки предприемач (собствен бизнес).

Предприемач, собстевник на бизнес или лидер на екип:

Продажбите дават живот на компанията, но продажбите на всяка цена не привличат правилните клиенти.

Как да се сключват сделки без да се обещават нереалистични параметри и срокове?

Продажбите основани на ниски цени, отстъпки и компромиси не са здравословни за бизнеса – лошите клиенти не ти оставят време за добри клиенти.

Как да убедите във вашата добавена стойност и да защитите цената на вашия труд?

60% от търговците напускат дадена организация, ако техния лидер/шеф не им дава практически работещи съвети /sales coaching/.

А какво да кажем за уменията ви за вдъхновение и мотивация?

Над 93% от стартиращите компании се провалят, поради липса на подготвен търговски екип и структуриран процес на продаване.

Нужни са процес и система на продажби, която може да функционира и без вашето присъствие и намеса, за да преминете на следващото ниво.

Питате ли се вече дали е подходящо за вас?

„АКАДЕМИЯ ЗА ПРОДАЖБИ е логически структурирана програма и също така много интересна. Не само подобрих моите знания и умения относно продажбите, но също така разбрах колко е предизвикателно да продаваш. Започна да ми харесва много повече!“
Георги Касабов
Упративел и партньор
thumbnail_597779_580x300
Искам специално да Ви благодаря за енергията и положителното отношение, с което проведохте целия курс и всичките допълнителни сесии :). За мен, въпреки че съм се занимавал със sales и преди, имаше много eyeopening концепции и вярвам, че наученото има потенциала да издигне компанията ни на следващото ниво.
Антон/Тони/ Ценов
Съосновател
„Продажбите ми станаха интересни. Още на следващата седмица лично сключих сделка използвайки съветите на SBR Consulting.“
Васил Димов
Управляващ съдружник
Melon (2)
“Ще ми липсва. Най-полезни за мен бяха дискусиите и споделянето на опит между участниците."
Николай Тодоров
Изпълнителен Директор
„С няколко думи: Благодарен съм, че участвах в Академия за продажби – Стефан и Тома показаха висока лична ангажираност, нещо което много ценя! Започнахме да използваме някои от практиките, които научихме на в Академия за Продажби: 1) Променихме начина, по който организираме и представяме нашите оферти. 2) Започнахме да предлагаме няколко опции, а не само една, което подобрява closing %. 3) Започнахме да прекарваме повече време в слушане и питане, за да разберем какво точно иска клиента, така че да го види в офертата.
Светослав Василев
Съосновател
Siviko

Академията е подходяща за:

Опитни професионалисти

Нима топ пърформърите спират да се учат и спират да търсят начини, за да се подобряват? Помислете за Меси, Роналдо, Федерер – нима те не работят с треньори? Ако имате опит, тук ще може да сравните и обогатите с най- добрите търговски практики в света. Ще можете да осъзнаете по-добре вашите компетенции – кои са детайлите, които случват и чупят сделките.

Нови в бранша

Ако нямате опит, няма проблем.
В Академия за Продажби от SBR Consulting ще получите цялостен наръчник, стъпка по стъпка, който ще ви покаже как да продавате професионално – от основите до покрива!

Технически лица

Вие сте хората, на които клиентите се доверяват. Продажбите зависят до голяма степен и от вас, защото можете да направите разликата. Повечето технически лица, които преминават през нашите програми споделят: „Започнах да харесвам продажбите“, „Осъзнах, че продаването означва да следваш логичен процес, а не да бъдеш нахален“

Търговци и Консултанти

Каква проактивност предприемате, за да постигнете повече? Как се отличавате от конкуренцията? Мислите ли, че можете да станете по-добри? Колеги, методът на притискане вече не работи, купувачите са по-умни и по-информирани от всякога. 

Другата крайност е да очакваме клиентите сами да ни потърсят, да ни задават въпроси, да ни кажат как искат да купят и да попитат: “Къде мога да подпиша?”. Много са пробвали тази стратегия – това не са хората с вис0ки постижения. 

Търговски Мениджъри и Директори

60% от търговците/консултантите напускат фирмата, ако техния мениджър или директор не им дава добри съвети за продаването. Търговски Директори и мениджъри редовно участват в нашите програми в 42 различни държави. Вашият успех е успехът на хората, които ръководите, поради това трябва да поддържате вашето топ ниво.

Предприемачи, основатели и собственици

Вас няма нужда да ви убеждаваме колко са важни продажбите за всеки бизнес. Вие сте основният двигател, случвате нещата и сте неосъзнато компетентни. Ние ще ви помогнем да станете ДУБЛИРУЕМИ – да създадете процес, който и другите в компанията ви могат да следват, за да привличат повече нов бизнес.

Свържете се с нас - Питайте ни!

Какво бихте могли да научите?

1 - Основи

2 - СамоУправление

3 - Нетуъркинг

4 - Телефон

5 - Навигатор

6 - Цикъл на купуване

7 - Q.U.I.S. - Методология

8 - Q.U.I.S. – Tри константи 

9 - Q.U.I.S. Отваряне на срещата

10 – Q.U.I.S. - Видове Въпроси

11 - Q.U.I.S. Влияние и решения

12 – Q.U.I.S. TM – Затваряне

Академия? Какво да очаквате?

„Сократичен метод“ на провеждане

Споделен опит и решения

Практически упражнения

Адаптиране и създаване на компоненти от процеса на продаване като:

Работна тетрадка + записи на сесиите

Кой ще води?

Тома Стайков - Управител на SBR Consulting

“Продажбите, коучинга и мотивирането на хора промениха и продължават да променят моя живот. Затова обичам това, което правя.”

По този начин Тома Стайков описва вече 10 годишната си кариера, която включва продажби, ръководене на търговски екипи и развитие на организации в България и САЩ.

2009 – на 21 години, изражда първия си търговски екип от 10 човека;

2011 – 2012 – Sales Manager, Southwestern Advantage

  • Топ търговец за първа година (интернационална дивизия) 2011;
  • Топ търговец за втора година (интернационална дивизия) 2012;
  • Топ опитен търговец (завършвайки в първите 10% в компанията в света) 2012;
  • Специална награда: “Стената на великите” – за подбор и изграждане на екип от 20+ търговеца (Първо място в компанията в света) 2012;
  • Златна награда – за 80+ часа работна седмица (12 седмици подред);
2013 – Стартира в съдружие Delta3 Consulting – бизнес растящ 6 години подред;

2017 – Създава българският клон на SBR Consulting;

Нека поговорим за вашите цели:

Стела Стефанова, Консултант за ефективност в продажбите

Improve your sales now